Maja Van Haesevelde

Mijn skincare verhaal

Leuk dat je interesse toont in mij en mijn schoonheidsinstituut!

Als tiener had ik veel last van huidproblemen zoals gevoelige huid, atopisch eczeem, lichte acné en aften. Via de reguliere weg werd ik toen geholpen door medicijnen en verzorgingsproducten die mijn huid te sterk uitdrogen wat resulteerde in een overgevoelige huid. Om een oplossing te vinden voor mijn huidproblemen ben ik mij gaan verdiepen in lectuur over voeding, de relatie voeding tot huidzorgen en ons psychische welbevinden. Zo werd ook mijn interesse gewekt in de cosmeticaingrediënten in huidverzorgingsproducten. Met veel omwegen ben ik mijn pad gevolgd om in 1996 als gediplomeerde schoonheidsspecialiste af te studeren.

Door jaren praktijkervaring, aanverwante opleidingen en heel wat verschillende huidtypes behandeld te hebben, is het mij duidelijk dat elk uiterlijk probleem vaak een innerlijke oorzaak heeft. Daarom heb ik de opleiding gezondheidstherapeut gevolgd om mij te verdiepen in natuurlijke gezondheidszorg. Ik gebruik deze kennis en vaardigheden over essentiële oliën, voeding, kruiden en levenswijze om uw huid- en lichaamsverzorgingen beter te behandelen en af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeur. 
Zowel uw uiterlijke schoonheid als innerlijke schoonheid staan centraal. De beste resultaten en tevredenheid kan ik garanderen in combinatie met de juiste verzorgingsproducten en een maandelijkse huid- en  lichaamsverzorging in mijn schoonheidsinstituut!

Toekomst: Innerlijke groei, verbinding maken, op weg helpen, zorgen voor… zijn enkele kernwaarden van mijn persoonlijkheid. Op mijn weg wil  ik mij verder verdiepen niet enkel in jouw huidprobleem via een gelaatsverzorging aan te pakken maar ook jouw innerlijk welzijn m.a.w. een holistische aanpak. Uw schoonheid vanbinnen en vanbuiten uit. Momenteel verdiep ik mij in lichaamswerk o.a. Lomi Lomi en volg ik een opleiding als Shiatsu therapeut om mijn sterke intuïtieve affiniteit  beter te ontwikkelen en te duiden. 

Werkwijze

Het eerste bezoek

Bij een eerste bezoek plan ik bij een gelaats-en lichaamsbehandeling altijd  een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op. 
Na jouw behandeling stuur ik jou per mail  een  persoonlijk huid-en productadvies. Zo kan je onmiddellijk starten met  de juiste gelaatsproducten om jouw huid te verzorgen. 

Sfeer

De behandelingen worden gegeven in een aangenaam ruim kader. De stilte, zachte muziek, kaarsen en nodige aromatherapie zorgen voor een waar belevingsmoment. Je kan ondertussen ook genieten van het uitzicht op mijn tuin. Er is de nodige aandacht om zoveel mogelijk prikkels te vermijden zodat je in alle rust kan ontspannen en genieten van uw me-time moment.
Om jou je verdiende rust te kunnen waarborgen, neem ik tijdens je behandeling geen telefoon op en blijf ik ter plaatse onzichtbaar aanwezig.